Przystawki 

1. Carpaccio z polędwicy wołowej okryte listkami rukoli i  parmezanu w asyście dresingu ziołowego 30zł
2. Pieczony camembert na mieszance sałat z żurawiną 22zł
3. Carpaccio z pieczonego buraka i sera feta, pesto bazyliowym oraz prażonymi orzeszkami pini 29zł
4. Befsztyk tatarski po kasztelańsku 35zł
5. Carpaccio z kaczki dojrzewającej na sałatach z konfiturą z figi 29zł


Zupy 

1. Klasyczny żurek z białą kiełbasą i jajkiem 14zł
2. Tradycyjny rosół z pierożkami mięsnymi po rosyjsku 14zł
3. Pikantny krem z pieczonego buraka z pietruszkową śmietaną 14zł
4. Zupa dyniowa z grzanką serową 12zł
5. Zupa grzybowa z kaszą pęczak 15zł
6. Zupa cebulowa zapiekana pod grzanką serową 14zł


Dania Główne 

1. Stek z polędwicy wołowej z sosem ze szlachetnych grzybów, ziemniakami i sałatką 64zł
2. Filet z kurczaka kukurydzianego z sosem miodowo-musztardowym z zielonym puree lub frytkami oraz mixem sałat 37zł
3. Schab z kością po kasztelańsku z grzybami, serwowany z ziemniakiem opiekanym
oraz kapustą zasmażaną
36zł
4. Poliki wołowe okryte sosem chrzanowym z opiekanymi ziemniakami, sałatką z pomidora i ogórka termalnego 32zł
5. Łosoś pieczony w sosie porowo- śmietanowym z risotto 38zł
6. Polędwiczki wieprzowe na grzybach leśnych z puree ziemniaczanym oraz sałatką z pomidora 38zł
7. Cukinia faszerowana kaszą jaglaną i trio paprykowym podana na szlachetnych sałatach z camembertem 22zł
8. Cukinia faszerowana kaszą jaglaną i trio paprykowym podana na szlachetnych sałatach 22zł
9. Penne z polędwiczką wieprzową, z pomidorami sechi, oliwkami, kwiatami kapara i parmezanem 24zł
10. Rissotto al Funghi (arborio/carnaroli) ze świeżymi grzybami i parmezanem 32zł
11. Krewetki (7szt) w sosie maślano – pomidorowo - czosnkowym podane na mixie sałat 49zł
12. Filet z kaczki w sosie pomarańczowym z pieczoną dynią po tajsku 44zł


Sałatki

1. Wstęgi polędwicy wołowej z sałatką winegret 26zł
2. Sałatka Cezar 24zł
3. Sałatka z karmelizowaną gruszką, orzechami włoskimi i serem roquefort 25zł
4. Sałatka z awokado, melonem, prażonymi orzechami pini oraz sosem ze świeżej mięty i pomarańczy 27zł
5. Sałatka parmeńska serwowana w melonie 29zł


Desery

1. Płonący krem brulee 14zł
2. Mus malinowy ze świeżych malin z gałką lodów 12zł
3. Kula czekoladowa z owocami 18zł
4. Pana Cotta 14zł


Menu Dziecięce

1. Zupa pomidorowa z makaronem 8zł
2. Nuggetsy drobiowe z frytkami i surówką 19zł
3. Naleśniki z nutellą lub dżemem 10zł