Przystawki 

1. Carpaccio z polędwicy wołowej okryte listkami rukoli i  parmezanu w asyście dresingu ziołowego  
2. Pieczony camembert na mieszance sałat z żurawiną  
3. Carpaccio z pieczonego buraka i sera feta, pesto bazyliowym oraz prażonymi orzeszkami pini  
4. Befsztyk tatarski po kasztelańsku  
5. Carpaccio z kaczki dojrzewającej na sałatach z konfiturą z figi  


Zupy 

1. Klasyczny żurek z białą kiełbasą i jajkiem  
2. Tradycyjny rosół z pierożkami mięsnymi po rosyjsku  
3. Pikantny krem z pieczonego buraka z pietruszkową śmietaną  
4. Zupa dyniowa z grzanką serową  
5. Zupa grzybowa z kaszą pęczak  
6. Zupa cebulowa zapiekana pod grzanką serową  


Dania Główne 

1. Stek z polędwicy wołowej z sosem ze szlachetnych grzybów, ziemniakami i sałatką  
2. Filet z kurczaka kukurydzianego z sosem miodowo-musztardowym z zielonym puree lub frytkami oraz mixem sałat  
3. Schab z kością po kasztelańsku z grzybami, serwowany z ziemniakiem opiekanym
oraz kapustą zasmażaną
 
4. Poliki wołowe okryte sosem chrzanowym z opiekanymi ziemniakami, sałatką z pomidora i ogórka termalnego  
5. Łosoś pieczony w sosie porowo- śmietanowym z risotto  
6. Polędwiczki wieprzowe na grzybach leśnych z puree ziemniaczanym oraz sałatką z pomidora  
7. Cukinia faszerowana kaszą jaglaną i trio paprykowym podana na szlachetnych sałatach z camembertem  
8. Cukinia faszerowana kaszą jaglaną i trio paprykowym podana na szlachetnych sałatach  
9. Penne z polędwiczką wieprzową, z pomidorami sechi, oliwkami, kwiatami kapara i parmezanem  
10. Rissotto al Funghi (arborio/carnaroli) ze świeżymi grzybami i parmezanem  
11. Krewetki (7szt) w sosie maślano – pomidorowo - czosnkowym podane na mixie sałat  
12. Filet z kaczki w sosie pomarańczowym z pieczoną dynią po tajsku  


Sałatki

1. Wstęgi polędwicy wołowej z sałatką winegret  
2. Sałatka Cezar  
3. Sałatka z karmelizowaną gruszką, orzechami włoskimi i serem roquefort  
4. Sałatka z awokado, melonem, prażonymi orzechami pini oraz sosem ze świeżej mięty i pomarańczy  
5. Sałatka parmeńska serwowana w melonie  


Desery

1. Płonący krem brulee  
2. Mus malinowy ze świeżych malin z gałką lodów  
3. Kula czekoladowa z owocami  
4. Pana Cotta  


Menu Dziecięce

1. Zupa pomidorowa z makaronem  
2. Nuggetsy drobiowe z frytkami i surówką  
3. Naleśniki z nutellą lub dżemem